Розморожування Так
Корисна місткість в літрах 250
Корисна ємність морозильника (л) 68
Корисна місткість холодильника (л) 182
Варіант швидкого охолодження Немає
Варіант швидкої заморозки Так
Рівень шуму (дБА) 34
Кліматичний клас SN,T
Розміри
Загальна ширина 540 мм
Загальна висота 1770 мм
Загальна глибина 545 мм
Дані про споживання
Напруга 220-240В
Частота (Гц) 50 Гц
Система охолодження Easy Frost
Інноваційні технології охолодження скорочують нагромадження льоду на їжі та на внутрішніх стінках морозильної камери. Ручне розморожування успішнеться швидше і простіше.
Електронне управління
Зміна температури відбувається за допомогою електронного блоку управління, який має 6 положень.
ПОВІТРЯНИЙ ПОТІК
Вентиляція повітря забезпечує кращий розподіл температури в різних зонах холодильного відділення і дозволяє уникнути низької вологості, завдяки чому продукти зберігаються краще.
LED освітлення
Зазвичай холодильник споживає близько 14% електроенергії в домі. Яскраві та енергозберігаючі світлодіодні лампи запропонують у десять разів менше енергії в порівнянні з лампами розжарювання.
Поличка для пляшок
За допомогою полічок для пляшок, виконаних із хромованої дроту, можна зручно охолоджувати чи зберігати свої улюблені напої. Вино чи газована вода - немає значення. Поличка спроектована для практично всіх типів пляшок.
|
Store Zone в морозильній камері
Місткий ящик об’ємом 38 літрів для зберігання заморожених продуктів дозволяє розміщувати об’ємні речі, такі як декілька піц, ціла індичка чи навіть торт
|
|
MultiBox на поличці дверцят холодильної камери
Дозволяє зберігати сир чи цибулю, чи то інші продукти з сильним запахом, захищаючи їх від висихання чи розповсюдження запахів. Кришка може служити підставкою для яєць
|
|
Поличка для пляшок
За допомогою полички для пляшок, що виконана із хромованого дроту, можна зручно охолоджува- ти чи зберігати свої улюблені на- пої. Вино чи газована вода - немає значення. Поличка спроектована для практично всіх типів пляшок
|
|
Fresh Zone
Зона зберігання свіжих овочів чи фруктів з можливістю зміни рівня вологості. Якщо продукти потрібно зберігати в умовах високої вологості, небхідно просто закрити заслонки. Дуже просте та надзвичайно ефективне рішення
|
|
LED освітлення
Зазвичай холодильник споживає близько 14% електроенергії в домі. Яскраві та енергоощадні LED лампи використовують в десять разів менше енергії в порівнянні з лампами розжарювання
|
|
Технологія Low Frost
Випарник у морозильній камері вмонтований у стінки, замість розміщення між поличками. Таким чином, зменшується утворення намерзання на 50%, а також полегшується розморожування. При цьому теплопередача збільшена практично на 30%
|
|
Технологія Dual NoFrost
Новітня та надзвичайно ефективна технологія NoFrost, завдяки системі вентиляції та виведених за межі камер випарників, позбавляє необхідності розморожувати холодильник, оскільки намерзання не утворюється. Також продукти залишаються довше свіжими, оскільки вся зайва волога, що утворюється під час охолодження продуктів, виводиться назовні та випаровується
|
|
Технологія іонізації повітря Ion Pro
Завдяки іонізації повітря в холодильнику створюється ідеальний мікроклімат для зберігання продуктів харчування. Це дозволяє зменшити розповсюдження запахів, зменшити температуру на усіх поличках, та зменшити енергоспоживання
|
|
Функція автоматичного регулювання температури Adaptive Cooling Techonology
Технологія, яка запам’ятовує періодичність відкривання дверей та прогнозує пониження температури на 1-2 градуси за певний час до наступного відкривання. Це дозволяє не втрачати холод під час користування виробом
|
|
Функція вентиляції повітря
Вентилятор створює потік повітря, який покращує розподіл температури на поличках а також швидкість охолодження продуктів
|
|
Функція Super Cool
Перед тим як йти купувати продукти, просто активуйте цю функцію і холодильник зменшить температуру до +3 градусів. Завдяки цьому свіжі продукти значно швидше охолодяться та зберігатимуться довше. Функція автоматично вимикається після 6 годин роботи.
|
|
Функція Fast Freeze
Після активації цієї функції температура у морозильному відділенні опускається до -24 градусів. Це запобігає утворенню мікрокристалів, які руйнують продукти під час повільного заморожування
|